Autobiografisch schrijven in Deventer


Cursus Autobiografisch schrijven en schrijftechnieken-gevorderden

Ieder leven zit boordevol verhalen: grappige, ontroerende, avontuurlijke, bijzondere en alledaagse verhalen. Al die verhalen zijn het waard om verteld te worden. In deze cursus ga je aan de hand van concrete en inspirerende schrijfopdrachten aan de slag met de verhalen van jouw leven. Je krijgt praktische schrijftechnieken aangereikt die je helpen om van jouw verhaal een beeldend en meeslepend verhaal te maken. Aan het eind van de cursus heb je een bundeltje levensverhalen van eigen hand.

Voor wie:
Deze cursus is voor mensen met schrijfervaring, die graag aan de slag willen met hun eigen levensverhalen.

Wat leer je:
Je leert met associatieve opdrachten herinneringen op te diepen en zintuiglijk materiaal te verzamelen dat de basis is voor je verhaal. Schrijftechnieken die je leert toepassen zijn onder andere: werken met beeld en details, perspectief en tijd gebruiken ten dienste van je verhaal, opbouw en structuur van een verhaal, dialoog, gebruik van poëtische taalmiddelen. Al schrijvend ontdek en ontwikkel je je creativiteit en je eigen stijl en ‘stem’.

NOTA BENE: DEZE CURSUS ZIT VOL.

Mocht je interesse hebben dan kun je me dat laten weten. Mocht er een plek vrij komen dan krijg je bericht en anders kun je misschien bij een volgende ronde aansluiten. Bij voldoende interesse kan er nieuwe cursus gestart worden.
 

waar Kunstcircuit Deventer, Keizerstraat 70, Deventer
Wanneer Vrijdagochtend van 9.30-12.30
Data  
Kosten  

 

Cursusdata:
Geen data gepland
inschrijven