SCHRIJFDAGEN IN DE THEETUIN VIERAKKER


 

PORTRET SCHRIJVEN-14 juni

 

Een portret schrijven van een dierbaar iemand, een geliefde, een kind, is een mooi en dankbaar schrijfwerk. We gaan op zoek naar dat wat kenmerkend is voor die persoon, eigen. We kijken naar dit mens en zien wat er zo mooi is. Dat ene handgebaar, die luchtige loop of die klaterende lach. We beschrijven talenten, eigenschappen en eigen-aardigheden op een beeldende manier.

Herinneringen komen naar boven en vinden hun weg op papier. En we realiseren ons dat het portret van die ander een spiegel is voor onszelf. Tenslotte beschrijf je de ander, gezien door jouw ogen, je vertelt wat jij opmerkt, belangrijk vindt, ontroert, en daarmee zeg je minstens zoveel over jezelf als over de ander.

We onderzoeken hoe je structuur aanbrengt in je portret zodat je aan het eind van de dag een prachtig schrijfwerk hebt over die ene mooie persoon.

SCHRIJFDAGEN ALGEMEEN

We schrijven deze dagen in groepen van ongeveer 8 personen, zodat er genoeg ruimte en tijd is voor persoonlijke aandacht en feedback op je werk. Het voorlezen van je werk aan elkaar is altijd een onderdeel van het schrijfwerk. Je leert veel van elkaar en bovendien is het luisteren naar elkaars verhalen fijn. Er is vaak herkenning, ontroering, een bevrijdende lach. Maar voorlezen is hoe dan ook altijd vrijwillig.

Details wat betreft lunch en dergelijke krijg je bij inschrijving.

Voor mensen met een uitkering of anderszins een minimum inkomen is een eventuele korting mogelijk in overleg.

Voor de annuleringsregeling zie onder kopje contact en nieuwsbrief an de website.

Heb je nog vragen dan kun je altijd contact opnemen via de mail, telefoon of de website.

 

Locatie Theetuin Vierakker, Ijsselweg 13, Vierakker
Tijd 10.00 tot 16.00
Data 14-6
Kosten 115,- Inclusief: koffie/thee, lunch, materiaal

 

 

Cursusdata:
Geen data gepland
inschrijven